Vi hjälper dig med ditt vatten

och erbjuder kundanpassade lösningar inom vattenrening.

Från vattenanalys till rent vatten

Vi jobbar hårt för att Du ska bli nöjd – från vattenanalys till rent vatten i kranen.

Vi har också kunskap, erfarenhet och möjlighet att utifrån Dina behov och speciella önskemål anpassa utrustningen så att Du får ett vatten som är rent i kranen. Det är Du som kund som är viktigaste för oss och Du är alltid välkommen att kontakta oss för rådgivning i vattenfrågor och teknisk support.

01

Vattenanalys

Börja alltid med en vattenanalys. Vi hjälper Dig med en ny eller det kanske finns en befintlig analysrapport?

02

Analysrapport

Vi går igenom och förklarar Din analysrapport tillsammans med Dig!

03

Offert

Om vattnet behöver åtgärdas lämnar vi gärna förslag på utrustning utifrån analysrapporten.

04

Order

Vi har snabba leveranser när Du har beställt din utrustning.

05

Installation

Om Du redan har en rörinstallatör, kontaktar vi gärna den åt Dig. Annars kan vi föreslå någon för Dig.

06

Service/support

Allt vi säljer har vi service på och Du kan även få telefonsupport vid behov.

07

Är du nöjd - är vi nöjda

Vi jobbar hårt för att Du ska bli nöjd - från vattenanlys till rent vatten i kranen!

Vattenanalys

För att kunna behandla vattnet måste vi veta vad som skall påverkas eller reduceras i vattnet. Därför måste en vattenanalys utföras och vi har vattehanalyspaket vi kan skicka till Dig. Det går också bra att skicka en egen analysrapport men det är viktigt att ett ackrediterat laboratorium har utfört vattenanalysen på Ditt vatten.

Service/support på vattenrening

Vi har fullt utrustade servicebilar och vi utför service på all utrustning vi säljer över hela landet. Service på vattenreningsutrustning.

Order på vattenreningsutrustning

Vi har oftast offererade vattenreningsutrustning på lager och kan därför erbjuda snabba leveranser när Du har bestämt Dig för en utrustning.

Analysrapport av ditt vatten

Efter att vattenanalysen är utförd, översänder vi analysrapporten till Dig. Vi går tillsammans igenom och förklarar Din analysrapport för Dig. Ibland kan det vara tillräckligt att se över och åtgärda vattentäkten från inläckage av ytvatten eller renspolning.

Offert på vattenrening

Om vi tillsammans kommer fram till att vattenkvaliteten ska åtgärdas lämnar vi gärna förslag på utrustning utifrån analysrapporten.

Installation av utrustning för vattenrening

Vi samarbetar med ett stort antal installatörer runt om i Sverige och kan därför föreslå en erfaren installatör som har stor kunskap om våra utrustningar. Vi kan även kontakta Din lokala installatör och lämna support om Du hellre önskar detta.

Är kunden nöjd – blir vi nöjda

Den allra viktigaste delen i vattenanalys till rent vatten är att Du som kund är nöjd med resultatet. Det är inte bara kvaliteten på Ditt vatten som ska motsvara dina förväntningar, utan hela kedjan från vattenanalys till rent vatten ska motsvara behov och önskemål.