Vi hjälper dig med ditt vatten

och erbjuder kundanpassade lösningar inom vattenrening.

Vattenrening, support och service – allt i en helhetslösning.

Vi på VRG Vattenreningsgruppen H₂O AB jobbar med välkända kvalitetsprodukter för vattenrening och tillstår ett brett produktsortiment. Utöver vårt långa samarbete med Culligan erbjuder vi även vår egen filterserie VRG som har tagits fram och testas av oss.

Medarbetare på Vattenreninggruppen

 

Vi är den svenska representanten för Culligan med över 50 års erfarenhet av vattenrening och Culligans produktsortiment för allt från hushåll och badanläggningar till industrier och vattenverk.

Utöver vattenrening och reningstekniker erbjuder vi konsultation och projektering av större utrustningar och anläggningar till industrier och vattenverk, allt från start till mål. Vi har en snabb handläggningstid från analysrapport till installation men anser inte att vårt arbete slutar där. Hos oss på Vattenreningsgruppen kan allt från årligt serviceavtal till mer frekventa driftunderhåll erbjudas, allt utifrån just Era önskemål.

Vi brinner för att erbjuda just Er den hjälp ni behöver och anser inte vårt arbete färdigt förrän du är nöjd. Behöver du hjälp med ditt vatten? Ta gärna kontakt med en av våra vattenreningsexperter. Kontakta oss

  • Support och rådgivning inom vattenrening av erfaren och kunnig personal
  • Utförliga förslag på vattenbehandlingsutrustning och åtgärdsplaner utifrån din analysrapport
  • Egen serviceorganisation med specialutbildade tekniker i fullt utrustade servicebilar i hela landet.
  • Omsorg och service på alla våra produkter samt i stor utsträckning även för andra fabrikat.
  • Vi tar ansvar för service och support vid köp av utrustning och installation.