Vi hjälper dig med ditt vatten

och erbjuder kundanpassade lösningar inom vattenrening.

Proffs på vattenrening och service

Vår serviceorganisation har möjlighet att utföra löpande service och underhåll på all vattenreningsutrustning som kommer från egen produktion och framförallt från Culligan’s hela produktsortiment.

Vi utför även felsökningar och service på vattenreningsutrustning på fabrikat som inte är från oss. Vår servicepersonal har upp till 35 års erfarenhet från vattenreningsbranschen. Vi har 2 stycken fullt utrustade servicebilar som vi utför servicearbeten med över hela landet. Vi har även möjlighet att lämna telefonsupport för att guida din lokala tekniker/rörinstallatör vid problemlösningar.

Beställ service här

Förebyggande service på vattenrening

Utöver reparationer utför vi även förebyggande service och underhåll för att på så sätt minimera och förhindra onödiga driftskostnader och störningar i produktionen, så kallade serviceavtal.

Som Culligan’s representant i Sverige har vi naturligtvis tillgång till all kunskap om vattenrening som Culligan Italien besitter och deras specifika kompetens hos tekniker och ingenjörer.

För att beställa service kan du kontakta oss via formuläret ”Beställa Service”, ringa oss på telefonnummer 018-24 77 15 eller skicka e-post till service@vattenreningsgruppen.se

Vill du teckna ett löpande serviceavtal på din filterutrustning, kontakta oss så skräddarsyr vi ett förslag efter dina önskemål.